Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.77 secunde)
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Conform declaratiilor purtatorului de cuvant al PNL Suceava, vicepresedintele Mihai Steiciuc, liberalii suceveni au decis sa depuna plangeri penale la Parchetul Judecatoriei Suceava ce semnaleaza comiterea a diverse ilegalitati in procedurile de strangere de sematuri necesare infiintarii PLD.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
Daca anul trecut craiovenii nu erau incantati de ideea achizitionarii unui teren in zonele turistice, pe care sa-si construiasca o casa de vacanta, se pare ca in timp acestia si-au schimbat parerea. Numarul craiovenilor interesati sa aiba propria casa de vacanta este in crestere.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... Analistii spun ca proiectele de dezvoltare sunt cele incepute anul trecut.
Cea mai mare expozitie IT&C din Europa si-a deschis de astazi portile timp de 7 zile. Ca in fiecare an evenimentul are loc in Germania in localitatea Hanovra unde participa unele dintre cele mai mari companii din domeniu.
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu. Mandatul de arestare pe numele lui Ginel Nicolae a fost prelungit cu 25 de zile la cererea procurorilor.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata. ... De ce ai renuntat la gazetarie? Dar si de ce te-ai apucat de ea?
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon:
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
google-analytics.com